Nordegren bloggar i Almedalen:

– Det ska bli kul att blogga och sända webb-exklusivt direkt efter partiledartalen, säger Thomas Nordegren i vanliga fall programledare för pratshowen  Nordegren i P1.
Under Almedalsveckan bloggar han från möten, seminarier och mingel.
Följ:

– Jag ska försöka hitta både det viktigaste och det mest udda bland de över 1000 mötena och seminarierna.  

Omedelbart efter partiledarnas tal leder han ”Nordegren i Almedalen” ett radioprogram som sänds exklusivt över webben och kommenterar dagens partis arrangemang. Sändningen streamas via Sveriges radios webb och går också att lyssna på i efterhand. Programmet direktsänds från Sveriges Radios scen vid Donnerska huset i Visby.

– Jag har aldrig varit på politikerveckan i Almedalen förut. Under tio år som utrikeskorrespondent i Washington och Berlin var det inte aktuellt. Så medan en del suckar och tycker att Almedalsveckan är det nördigaste som finns och bara förstör semestern så är jag nyfiken på att flanera på denna politikens och påtryckarorganisationernas Kiviks Marknad.
– Jag har förstått att det blir lite komiskt när taggade byråkrater konfronteras med ett Visby som vid den här tiden domineras av berusade tonåringar och semesterfirare. 

Nordegren i Almedalen sänds söndag 27 juni - fredag 3 juli ca kl. 19.30 direkt efter respektive partiledares tal.
Avslutningsdagen lördagen den 4 juli hör du programmet direkt efter statsministerns tal ca 14.30.