8 september Morgon blir mer och fler

Runt 15 000 personer vallfärdade i lördags till Akademiska Sjukhuset i Uppsala, som firade sitt 300-årsjubiléum med öppet hus. Reporter August Bergkvist tog en promenad runt bland de olika klinikerna. Han träffade flera besökare och sjukhusanställda.

Bengt besöker Saluhallen i Uppsala. Just nu renoveras restaurang Guldkantens lokaler efter en vattenskada. Men istället för finkrog öppnas en ny restaurang som enligt David Åström ska bli bredare. Namn och koncept är hemligt och kommer att avslöjas om några veckor.

Från och med den här veckan blir morgongänget tre istället för två. Vi välkomnar Åsa Wistedt som under sommaren har sänt Studio Uppland. Det här innebär bland annat att det blir fler aktualiteter i programmet varje morgon. Dessutom kommer vi varje fredag att ha en tävling om vad som hänt i veckan. Den kommer förstås även att finnas på nätet. Vi kommer också att ge varandra utmaningar av allehanda slag...

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".