Magnus Nilsson.
Foto: PATRIK SVEDBERG

Magnus Nilsson

Programledare/Planeringsansvarig
Epost: magnus.n.nilsson@sverigesradio.se
Tel: 036-215 66 56

Vad gör du på radion?

Jag är programledare på eftermiddagar och fredagsförmiddagen. Dessutom jobbar jag med scheman, tablåer och andra administrativa uppgifter och gör 45 sekunder fakta varje vardag.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Ingen dag är den andra lik. Jag får träffa och intervjua spännande människor, kända och okända och att göra direktsänd radio är fortfarande en utmaning, varje dag!

Kort om dig själv – vem är du?

Radionörd, filmälskare och vardagsmotionär som bor mitt i stan. Efter att jag blivit med sommarhus på västkusten har jag till och med börjat intressera mej för trädgårdsarbete, byggen och renovering, det trodde jag aldrig...

Berätta något om dig själv som vi förmodligen inte känner till

Tror det var kåsören Torsten Ehrenmark som klagade på att han aldrig varit i Ouagadougu eller Tegucigalpa. Jag har varit i Tegucigalpa!
 

Varför ska man lyssna på P4 Jönköping?

För att vara uppdaterad på det som händer i vår del av världen och i världen i stort. För sällskapet, musiken och för att vi verkligen vill ge dig som lyssnar en radioupplevelse varje dag.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".