Mattias Lindeblad. Foto: Jörgen Hinder

M som i Mattias Lindeblad aka Matt Machine

Trots sitt evigt unga sinne har han hunnit med att jobba på lager, köra taxi, plugga journalistik, få en fru, göra radio, få ett barn, göra lite mer radio, få barn, göra teve, göra radio, få barn igen, göra teve, göra radio och äta apelsin i P3.

Produktioner han hittills är mest stolt över att ha varit inblandad i: Rundgång (SR/SVT), P3 Live Session (SR), Pang! Pang! (SVT) och P3 Apelsin (SR).

Är bra på att se positivt på saker och ting. Är ganska (läs: mycket) snabb på att döma, men älskar att ha fel och kan ganska snabbt ändra åsikt/uppfattning om han känner att argumenten eller känslan finns.

Älskar sin fru, sina kids, musik, stark mat, film och öl. (Ingen inbördes ordning.) Tycker att världens bästa stund är när han får spela upp sina favoritlåtar för någon som vill lyssna. Då får han feeling.

Det Mattias Lindeblad aka Matt Machine helst av allt vill få ut av livet är att få skratta mycket. En önskan som mycket väl kan bli verklighet eftersom han tycker att hans egen humor är den som står sig bäst i längden.

Om P3apelsin:
Radio är ett underbart sätt att kommunicera på och bäst i flödande form. Apelsiner däremot är bäst i rinnande form. Men är det sant att det fanns en terroristgrupp på sjuttiotalet som tryckte in kvicksilverkulor i solfrukten?

En låt som beskriver hans liv:
”Hallowed be thy name”, Iron Maiden

Ledord:
”Stay true to heavy metal in the night”

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista