Vad hände sen?

"Sänkt sedebetyg mina vänner, det var snäppet före relegering. Nedsatt ordningsbetyg hade jag jämt, men C i uppförande...vilken skam."

- Sven Wollter

Den här lördagen ska det handla om återföreningar, att hitta tillbaka sina rötter och om vad som hände sen.
Kerstin Mannheimer och Sven lärde känna varandra ordentligt på en båtresa i slutet på 60–talet. Du hör både om den strapatsfyllda resan och vad som hände efteråt.
Birgitta Fagerström berättar om hur hon träffade Tomas i slutet av åttiotalet, var tillsammans en kort persiod och sen gjorde slut. Sen träffades de igen många år senare och idag är de gifta.
Madan Grahn föddes i Nepal, men adopterades som liten till Sverige. Som vuxen fick han kontakt med sin biologiska mamma och sin syster, som också adopterats och växt upp i Holland.
Sen återförenas Sven med två av sina skolkamrater: Lennart Graneld och Hans – Inge Peterson. De tre har inte träffats ihop sedan 40-talet.
Christer Söderqvist hade ett band på 60-talet. Sen splittrades det. Under de kommande fyrtio åren hade bandmedlemmarna ingen kontakt, men för några månader sen återförenades det gamla gänget för en spelning. Christer berättar om hur det på många sätt var som om tiden stått stilla.

CO på trå’n är med som vanligt och berättar om varför han aldrig blev läkare.
Dagens dikt är skriven av Sten Selander.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista