Ehsan blir rörd av ert engagemang

Tidigare idag kom en ung kille och lämnade ett brev till Ehsan.

Läs Ehsans reaktion nedan:

Innan idag kom en kille som skrivit en dikt eller en låt eller en text eller vad vi ska kalla det. Ung kille. Texten handla om hur starka utnyttjar svaga och hur vapenhandlare tjänar blodspengar.

Jag bad min chef scanna pappret som han hade skrivit det på... men det är kaos bakom kulisserna precis som i studion... alla jobbar hårt. alla sliter ihjäl sig... alla är trötta och det är adrenalinet som publiken ger som håller igång oss. Jag bad min chef scanna den för att jag blev rörd av att läsa den... jag vet inte vad jag ska göra med bilden, men jag ville ha den.

Det har vatt så mycket som berört mig dessa dagar... det har varit så otroligt omtumlande att jag inte riktigt vet hur jag ska bete mig längre.

Jag vet inte hur det är i resten av sverige, men i malmö så har nått förändrats i folks ögon när dom går förbi oss här i bubblan. Det är inte längre likgiltiga blickar...inte längre känslan av att inget spelar roll och att en ensam människa INTE kan göra en skillnad... det är en slags samhörighet som jag ser i människors ögon. Ett slags, ”Vi har alla varit med och hjälpt till... vi har alla varit med om att starta detta, Vi KAN om vi vill...” typ av blick.

Jag märker hur tröttheten börjar göra sig kännbar... hungern likaså... men jag har aldrig mått bättre.

All engagemang som människor visar, har gått igenom mig och min kropp som en elektrisk stöt av hopp.

Morsan & Farsan brukar alltid säga: Det är alltid NÅN som minns det vi gör... både dom bra sakerna och dom dåliga.

Tack alla ni som ställer upp och hjälper oss hjälpa.

/Ehsan


Fler brev till Musikhjälpen:

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".