Rykten som kommer och går...

Thomas Raffl har väl gjort sitt. Det får vi om inte annat anta. Även om det inte kommit något officiellt från varken honom eller klubben ännu. Men, inte en sekund på isen igår och efter slutsignalen så vinkade han lite till fansen som sjöng ut hans namn. Det var nog sista gången.

Kuriren fortsätter på det självklara spåret, att Arlbrandt och Olausson är intressant för andra lag. Konstigt vore annars. Har dock hört att Luleå och Arlbrandt har nått långt i sina förhandlingar redan.

Ivan Ciernik, minns ni honom? Var på tapeten en aning i somras för Luleås del, han ryktas vara på väg bort från sin klubb Kölner Haie i Tyskland. 11 poäng på 20 matcher verkar inte duga.

Björn Svensson, vad händer där då? Jag tror det inte finns någon som vet.

Om Luleå ska värva bara för värvandets skull, så har jag ett tips. Viktor Alexandrov. Får inte vara kvar i sin KHL-klubb Traktor Chelyabinsk efter 14 matcher och endast fem poäng. Jag vet inte om han skulle platsa. Men han är från Kazakhstan, och bara det är coolt. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista