Radions Olausson.

Sammanfattning

Tänkte att vi kör en sådan på morgonkvisten när det hänt saker under kvällen/natten. Raffl lämnar, det vet ni och vi ska inte rabbla mer kring det än att killen är värd en applåd. Trots maximal bänktid så har han alltid jobbat hårt på träningarna och peppat sina kamrater. Det är stort! Frågan är om Dimitrakos hade gjort något liknande i Modo?

Annars då? Björn Svensson verkar bli kvar i Timrå enligt vännerna på Kuriren. Vet inte vad man ska säga om det. Tror han hade passat i Luleås spelsätt, men samtidigt finns tre juniorer som verkligen kan och vill spela, tänker på Nyman, Komarek, Berglund. Dessutom finns nu säkerligen utrymme för spetsvärvningar längre fram om det behövs. Time is money, tänkte nog "Osten".

Nåt annat från kvällen? Jag och "Sunken" från radiosporten hade ett fint samarbete på företagsinnebandyn igår kväll. Dock är Peter Sundkvist som Niklas Olausson, letar pass istället för att skjuta i för många lägen.

Vi hörs!

/Gullbrand

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".