Avvaktande och match

Det har varit en del rykten kring Luleå och eventuella värvningar. Har ganska klara uppgifter på vad som händer inom den närmaste tiden för Luleås del. Har dock inte fått klartecken att lämna ut några av dessa uppgifter ännu.

Vi får helt enkelt se om det spår vi på radion har snöat in på, stämmer.

***

Annars då? Match ikväll. Modo borta, pratade med Peter Sundkvist förut och som alltid var vi överens. Första målet blir viktigt. Det har en tendens att vara så när Luleå spelar. Dessutom så ska det bli intressant om Modo orkar pressa Luleå som Luleå kommer pressa Modo. HV71 klarade inte det mot Luleå senast och Luleå vann ju som bekant den matchen klart även om siffrorna inte bevisar det.

Modo med Bartecko. Han har ju aldrig mött Luleå. När han spelade i Färjestad så stoppade en hjärnskakning slovaken från spel mot Luleå, men nu är han redo. Även om det var ett tag sedan och många av hans forna Luleåkamrater nu spelar på annan ort, så tror jag det pirrar lite extra innanför tröjan på Modos nummer 23. För oss som följt Bartecko ett antal år så vet vi att det är en oförutsägbar spelare och gör han poäng mot Luleå är jag den första som INTE blir förvånad.