Det händer mer i fotbollsvärlden.

Lugnt vatten!

Stiltje råder, i alla fall i hockeyvärlden. Inom fotbollen briserar den ena bomben efter den andra. , Andy Carrol till "Pool" och tre lirare från Real Madrid ska till Örjans Vall och sparka boll för Halmstad BK, ja herre jessus!

Klockan klämtar för eventuella nyförvärv, mindre än två timmar kvar nu tills fönstret stänger.

Vidhåller : - Jag blir besviken om "Osten" inte landar något nyförvärv som kan spetsa till laget i seriens slutskede och givetvis i slutspel.

Varför? Jo jag anser att det handlar inte bara om att krydda truppen, utan om att också skicka ut signaler till spelare, fans och sponsorer . Signaler som tjuter "Vi vill vinna, vi är offensiva, vi är ett av seriens bästa lag som nu blivit ännu bättre så passa er för oss…

Har herr Bergström något ess att slita upp ur rockärmen? Vi får helt enkelt avvakta och se!

Kom hem lagom till att tredje perioden i kvällens elitseriematcher skulle dra i gång. Eftersom att diskberget övergått till "Defcon 1" har kvällen tillbringats med att lyssna på radio och diska, en rätt bra komb faktiskt!

Tennisberg på Radiosporten berättade att Luleås motståndare imorgon, Färjestad svarade för en riktigt fin prestation  på Hovet med 3-1.

Färjestad är vingklippt och saknade spelare som Dick Axelsson, Sanny Lindström och Mikael Johansson. Dessutom fick man Jonas Junland knäskadad, vet dock inget om hans tillstånd ännu.

Grymt viktig match i morgon för Luleå i Karlstad. Med eller utan nyförvärv…

 när man körde över Timrå på bortaplan. Nu kom beskedet att föreningen väljer att låna ut talangen Melker Karlsson till Örebro. Kanske något på väg in till Skellefteå, det ryktas om en forward med spetskompetens…

Nu blir det lite käk och sen ser jag reprisen av Sherlock Holmes på skogs-TV:n…

Vi återkommer om det händer något, annars ses vi i morgon här på bloggen!

/ Z

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".