1 av 2
Foto: Alf Lindbergh/Pressbilder.
2 av 2
Luleå föll mot Timrå och missade slutspel. Foto: Bror Persson/Scanpix

Fabbe

Enligt Aftonbladet är Karl Fabricius på väg bort från Luleå.

– Karl och Luleås åtaganden med varandra tar slut efter säsongen sägen agenten Peter Wallén till "Bladet".

Känns som om Luleå behöver lägga allt fokus på isen nu och inte hamna i uppslitande kontraktsfrågor just nu. Är jag inte helt fel underrättad så sitter även Lavander på ett kontrakt som ska säga upp eller förnyas under februari. Tycker det är väldigt olyckligt att det går till på det viset. Tycker först man spelar klar säsongen - sen kan det snackas kontrakt...

Utan att vara så där supervass på statistik och huvudräkning så har jag kommit fram till at Luleå Hockey nu bör vinna tre av de nio återstående matcherna för att vara absolut säkra på slutspel.

Av de matcher som återstår håller jag nog inte Luleå som favorit i någon... Svåra bortamatcher och mardrömsmotståndare som Brynäs och Skellefteå hemma.

Luleå avslutar grundserien hemma mot Frölunda och visst går tankarna tillbaka till förra året då Luleå kändes slutspelsmässiga hela tiden men i seriens sista omgång . Timrå gick till slutspel, Luleå gjorde det inte. Flashback någon mer än jag?

/ Zimmer

Fråga

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".