Foto: Stefan Jerrevång / SCANPIX

Inga fler tips

Nej det var inget bra tips och jag lovar att ni i fortsättning ska besparas denna typen av pinsamma gissningar. Luleå gjorde (på nytt) en helt okej insats och vann skottstatistiken med 12-27 men som det heter i klyschan så är det ju målen som räknas och just nu så kan inte Luleå göra mål.

Nu går Luleå till landslagsuppehåll som tabellsexa, fyra poäng före och en match mer spelat än sjuan Djurgården. Fortfarande skiljer nio poäng till slutspelsplats och även om Luleå egentligen är alldeles för bra för att missa slutspel så måste man vinna några matcher och göra mål!

Jag är bara nästan säker på att slutspelsplatsen verkligen är säker... Upprepar att det här scenariot påminner om fjolåret skrämmande mycket!

Vi på bloggen jobbar just nu stenhårt för att få till en rolig och passande grej när det nu är landslagsuppehåll, så håll ögonen öppna på torsdag!

/ Z

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".