Foto: Alf Lindbergh/Pressbilder.

Målet är målet

Lyssna på Sandströms mål mot Finland
0:43 min

Sitter så här strax före lunch och funderar på mål. Inte bara vad som blir dagens mål mat utan främst om Luleå Hockey ska få igång målproduktionen när elitserien drar igång efter landslagsuppehållet med match mot Södertälje på torsdag.

 i alla fall att han kan sätta dit den i Tre kronor, medan både Hjalmarsson och Fälth gick poänglösa från LG Hockey Games.

Kanske betyder  något för lugnet i truppen...? Kollade in  på klubbens hemsida nyligen. Där noterades tre mål under en frilägesövning och även Olausson gratulerades för ett spelmål, även om man inte fick se själva målet...

Hur som helst väntar tre matcher mot lag i närheten i tabellen den närmaste tiden. Två på bortaplan. Då krävs det poäng, men i första hand mål.

Har fått en hel del positiva omdömen efter vårt webb-tv-försök förra veckan tillsammans med vår hockeyexpert L-G Niemi. Kul! Räkna med fler sköna produktioner framöver...

/ André Pettersson

Fråga

Relaterat

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".