Tillbaka som en brownie

Det är vad jag (Gullbrand) är i detta nu. Imorgon är jag på redaktionen igen efter en viss tids ledighet och just nu sitter jag och ruvar på hur jag bäst ger beskedet till mina dubbla vikarier om ej fortsatt tillträde på bloggen.

Skämt å sido, om vi ska vara seriösa så hoppas jag att ni läsare har tyckt det varit lika roande som jag att följa André Pettersson och David Zimmer på bloggen under min frånvaro, och hänger det bara på mig så har båda herrarna gjort sig förtjänta av att fortsätta komma med spontana tankar till bloggen om de själva vill. Som TV-profiler måste vi dock diskutera...

Men från och med imorgon är det jag som styr!

Nog om det, för ikväll drar slutspurten mot slutspelet igång med match mot Södertälje på bortaplan. Jag stötte på Luleåspelarna på Kallax och måste säga att det såg fokuserat ut redan där. Bröderna Abbott satt för sig själva.

Likaså tränarna. Det var fokus. Det är något som krävs, för Luleå behöver vinna igen. Man har sex poäng upp tll fjärdeplacerade Linköping som har en match mer spelad.

Vill man sluta topp fyra, ja då får man ta tre poäng ikväll. För sen väntar Brynäs som blir bättre och bättre. Hur ska man vinna då? Gör mål.

19:00 drar matchen igång och då drar hockeyn för min del igång igen. Även om min hjärna är inställd på att klockan då är 01:00 så ska jag se matchen och jag ska göra det med glädje.

/ Gullbrand