Kurragömma i Frölunda

Efter att ha spanat klart på Södertälje-Luleå igår så zappade jag snabbt över för att se straffläggningen mellan Frölunda-AIK. AIK stod som segrare och Frölundaspelarna såg ut som borttappade hundar. Den största hunden av de alla var tränaren Kenta Johansson i intervjun efter matchen. Så nedstämd och uppgiven. Man tyckte nästan synd om honom.

Han hade inga svar på frågorna.
- Vi försöker och vi letar efter svar på frågorna men hittar inget, sa han

Det är verkligen kurragömma i Scandinavium. Spelare och tränare letar efter svaren på varför spelet inte fungerar med det material man har. Man har möten, genomgångar, träningar, olika formationer testas. Man vänder på varje sten och man tittar i alla hörn efter svar på spelproblemen. Men man hittar bara fler frågetecken.

Alla lag har sina dippar men många hittar svaren ganska snabbt, men inte Frölunda. Det var inte första gången "Kenta" såg så uppgiven och ledsen ut som bara en hund alternativt en pojke som tappat glassen i sanden ser ut.

Det var då tanken slog mig. Kanske är det så att det inte finns några svar att hitta i ett kvalserielag.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista