Starkt och svagt

Luleå startade matchen bra igår, men tappade allt och Djurgården fick gasa på och gå ifrån till 2-0. Då trodde jag att jag hade satt huvudet på spiken i mitt tidigare inlägg. Efter en sådan urladdning som mot Skellefteå så väntar ett bakslag. Men Luleå ville annat. Återigen anförda av Olausson/Arlbrandt. Ju längre matchen led så blev Djurgården mer och mer nedbrytna. Luleå visade en oerhörd kraft och råstyrka. Imponerande. Tredje raka seger och tredje raka bortasegern. Starkt.

Jag står fast vid mitt ord. Luleå kommer fyra.

Niinimma vred sitt knä illa. Det såg inte bra ut. Idag ska han undersökas. Förhoppningsvis får vi några rapporter om statusen senare.

***

Såg sista perioden igår mellan Linköping-Frölunda. Linköping ledde med 3-2 och försvarade sig. Frölundas anfallsförsök var under all kritik. Det blev 3-2. Jag är säker på att Frölunda hamnar i kvalet. Det var jag redan i höstas. Men jag är inte säker på att man klarar sig kvar. Det är inget annat än ett fiasko och oerhört svagt.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".