Midnattstravet i Boden 2010, Fotograf Sara Andersson

Nu är det dags att dra i trådarna

Som ni kanske märker så har alla hockeyrelaterade Luleå-nyheter avtagit. Det är väldigt lugnt och stiltje på den fronten. Troligtvis är det så för att det inte händer så mycket. det är mest väntan just nu. Man väntar på svar från Fransson och man väntar på att Niinimaa ska bestämma sig.

Dessutom väntar man på att presentera slutnumret i cirkus Fleury.

Men det händer saker på den lite lägre nivån. Backen Oskar Nilsson som spelat med Luleå i Elitserien under den förra säsongen väljer att lämna Norrbotten och Luleå för Norge och Frisk Asker. Känns lite konstigt. Han borde väl känna att chansen på Elitserien finns?

Johannes Tornberg. Grabben som spåddes en lysande framtid fick för mycket press på sig och krackelerade. Det blev Piteå och Asplöven i division ett. Nu blir det en fortsättning i division ett, men i mina hemtrakter. Nämligen Nyköping. Ett lag som enligt mig är betydligt sämre än Asplöven. Det går åt fel håll för Tornberg tyvärr.

Men, vet ni något? Har ni hört något? Hojta till! Tillsammans kan vi nog få fram något!

Det mest intressanta än så länge är nämligen att Johan Harju och Niklas Olausson har setts kolla på trav tillsammans.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".