I en ovan sits

Expressen har tagit sig ett litet snack med klubbdirektören i Färjestad Håkan Loob angående den start som Färjestad fått. En start som inte infriat förväntningarna.
--Som klubbledare eller sportchef är man à jour hela tiden. Lag som hamnar i bryderier gör förändringar. Det är inget fult i det, utan det visar handlingskraft, säger Loob till tidningen.

Han poängterar även att man har fullt förtroende för tränaren Niklas Czarnecki.
Det är viktigt att ha balansen och ge tränaren möjligheten att visa sin kompetens. Niklas besitter en oerhörd kompetens.

Imorgon kommer Färjestad till Luleå för en ny match och blir det förlust för de glada laget från Karlstad då, ja då blir nog häxjakten på Czarnecki och Färjestad ännu hårdare än vad den redan är. Och redan nu verkar Loob tycka det är lite småjobbigt.
Jag har aldrig varit med om att jakten varit så här på ett lag som spelat fyra matcher. Man ska alltid stå upp för sina misstag och förluster men jag tycker, lite grann, att det är lite hetsigt nu.

Tro fan det. Det är ingen vanlig sits för Loob och Färjestad att man är i bottenträsket, även om det bara är för en inledning på säsongen. Själv tycker jag det är lite kul. Oavsett vilket lag det rör och om det är positivt eller negativt så är det alltid kul när det överraskas lite i den här serien.