Då var vi tillbaka!

Sitter i mitt lilla krypin på jobbet och tänker på vad vi har att diskutera på bloggen. Luleås seger mot Linköping igår. Kommer Toni Koivisto till Luleå. Snart dags för sörsta landslagsuppehållet. Vi tar det i sinom tid, i lagom ordning under dagen.

Linköping-Luleå 1-2 Seger som jag förutspådde. En seger som jag tror satt fint som snus för Luleå. Man fick med sig nada från Karlstad fast man var det bättre laget. Igår fick man med sig tre fast det var helt jämnt. Så kan hockeyn vara ibland. Kul för Elias Fälth som fick stänka dit sin första balja. 

Mattias Persson hade ingen rolig kväll, även om jag tycker han ser bättre och bättre ut för varje dag som går. Tre utvisningar, missar öppet mål och skott i ribban.

Daniel Gunnarsson är riktigt kul att se. Han kommer bli bra. Dags att signa ett långtidskontrakt?

Även om David Rautio hastigt blir frisk ska Johan Gustavsson stå i mål i morgondagens match mot AIK. Det ska inte ens vara något att diskutera anser jag.  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".