"Bulan" följer bloggens råd

Luleå har då kommit hem till Luleå igen och laddar nu batterierna inför morgondagens match mot AIK, som är den sista innan det första uppehållet. Till klubbens hemsida säger "Bulan" följande kring gårdagens seger.
- En jämn match som vi vinner rättvist.

Kort och gott. Inget dravel. Det gillar jag med "Bulan". Han och Janne Karlsson (Växjös tränare) är de överlägset bästa intervjupersonerna. Raka, ärliga och med lite humor. Sen kan båda herrar vara rena yrväder också, men det hör bara till.

Samma lag väntar för Luleås del. Det innebär att Johan Gustafsson får stå för fjärde matchen i rad trots att David Rautio känner sig piggare. Så Rautio får vakta båsdörr imorgon. Det innebär troligtvis också att Damien Fleury och Sebastian Meijer får spela valfritt brädspel i frysboxen ute på bänkens vänstra kant.

***

I övrigt så ska man ge en eloge till Vita Hästens målvakt Alexander Bergh som stressade nästan halvt ihjäl sig för att stå i Luleås bås igår när Rautio var sjuk. Extra kul att se också att han var lika delaktig som alla andra när laget firade sina tre poäng. Tror till och med att jag såg att han dunkade ihop huvudet med Johan Gustafsson efter segern.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".