Foto: John Ulan/AP

Omark till KHL?

Enligt Aftonbladet så kommer det nu uppgifter på att Linus Omark lämnar Edmontons organisation för spel i KHL i Ryssland. Några bekräftelser har dock inte anlänt.
- Jag måste se mig omkring, säger Omark till tidningen.

- Vi och Linus vet var vi har varandra. Han har sagt att det är NHL som gäller i alla lägen och det förstår vi och hoppas han lyckas med. Skulle det vara så att han vill blicka hemåt så vet han att vi är intresserade av honom. Men det är inget aktuellt. Jag förstår att det är roligt att skriva och prata om, men det blir så mycket spekulationer, sa tf sportchef I Luleå Hockey, Thor Stöckel till bloggen tidigare idag när vi språkade om Omark.

Vi får se vad det blir av detta men spontant känns det rimligt. KHL är närmast NHL i både pengar och spelkvalité. Det är nog den bästa vägen tillbaka till NHL, om han spelar bra. Men om Luleå Hockeys värvningsgubbar läser detta kan jag tänka mig att det rycker lite i fingrarna för att leta fram ett numme ri telefonboken.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".