Here's Johnny!

Då kör vi igen! Nu är jag tillbaka på allvar. Inhoppet på P3 är avklarat, likaså påskledigheten. Det innebär att jag nu är tillbaka där jag hör hemma. På min bloggstol på redaktionen i Luleå.

Vad har hänt då?
Skellefteå-Brynäs i final. Alla jublar över den offensiva hockey vi får se. Det är kul, inget snack om det, emn jag är övertygad om att tränare som såg matchen igår hade hjärtproblem under alla 60 minuter när det handlade om försvarsspel. Brynäs imponerade. Men jag väntar med att skrika ut något guldrop ner till Gävle. Skellefteå har vänt på stenar förr.

Luleå bygger sitt lag. Inga påskägg förvisso men det är ju ingen panik än. Peter Sundkvist på Radiosporten träffade Karl Fabricius förut och hörde sig för. Det gav inte mycket. Fabricius visste inte ens att "Osten" hade försökt nå honom.

Mario Kempe pratas det om. Det tror jag inte. Både Modo och Rögle jobbar hårt på honom, dessutom är AIK intresserade och Kempe trivs i Stockholm.

Simon Hjalmarsson presenterades igår av Linköping. Det var ingen nyhet för oss. Nu är det bara att vänta in att Enterfeldt presenteras av Brynäs, sen är allt vi redan vet bekräftat och klart.

Då kan vi på allvar försöka hitta något nytt. Har ni något på lager?