Fredagsgrejer

Jag var ju ute och grävde lite igår och fick napp sent igår kväll. Jag släpper det jag vet om en liten stund. Inga större grjer, men lite mer information än vi vet sen tidigare.

Annars hände det lite annat igår.

Cam Abbott har kritat på för två nya år. Han säger att det känns bra och jag tror inte att han lurar sig själv med sin vilja ännu en gång. Nu vet han vad som är bra och dåligt. Dessutom hade Luleå aldrig skrivit ett kontrakt om man inte på allvar trodde att det skulle gå att lösa. Även om kontraktet har en rad klausuler.

Luleåfans har lämnat in motioner om att man vill byta klubbmärke. Man vill ha stålmannen tillbaka istället för den nya björnen som kom inför den förra säsongen. Luleå har årsmöte i Juni och det som majoriteten vill ha klubbas. Demokratiskt ska det vara, skriver NSD.

Blir en intressant debatt. Luleå hävdar att det skulle kosta miljoner att byta märke igen. Fansen menar att det är skitsnack. Ett 60-tal nya tygemblem som ska sys dit efter att ett 60-tal gamla tygemblem sprättats upp.

Kan bli intressant oavsett utgång. Men redan nu är det intressant att fansen och ledningen är så oense om saker och ting.

Mathias Tjärnqvist lämnar Djurgården för Rögle.
Niklas Svedberg lämnar Brynäs för NHL. 

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista