Den beryktade loggan. Foto: Emil Östlund, Sveriges Radio

Hårda bud på en tisdag!

Skellefteå ser ut att få behålla sin skönsjungande superstjärna Bud Holloway. Det är vad Expressen skriver och sett till vad de inblandade säger om saken så verkar det stämma. En riktigt bra förlängning för Skellefteå.

Lika viktig som Niklas Olaussons förlängning med Luleå var.

Annars är det lite dött lopp på silly-snacket i nuläget. VM är inne i den andra och sista veckan och jag tror vi får vänta på några bomber tills det är färdigspelat på söndag.

Det enda som ryker från Luleå Hockeys boning är klubbmärkesfrågan. Det pyr. Fansen har fått nog och kräver i demokratisk anda ett byte. Luleås klubbledning säger att det blir dyrt. Det går inte.

Oavsett vad utfallet blir gynnar detta bråk varken klubben eller fansen. Det kastar mest en liten skugga över båda delar. Även om jag kan förstå Luleåfans ilska och jag kan förstå klubbledningens syn på saken.

Jag hade en omröstning på bloggen och det har varit omröstningar lite om vartannat de senaste dagarna om vilket klubbmärke som borde gälla. Mest notabelt är att den senaste inte är populär i någon av omröstningarna. Det säger ju trots allt en del.

Men som sagt. Mer spännande än så är det inte just nu.

***
En nyhet på juniorsidan. Marcus Sandström som fick några matcher med A-laget ifjol kommer troligtvis att spela med Piteå i ettan nästa säsong.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista