Klasens lön och hans spel

Det är och har varit mycket snack kring Linus Klasens lön i Malmö och vilken lön han nu skulle komma att få i Luleå. Enligt Expressen är det samma lön som gäller.

Hugo Stenbeck ska ha köpt ut Linus och därmed tagit ansvar för hans lön som han hade i Malmö. Sen har Luleå och Klasen kommit överens om en lön och är den under de 250 000 i månaden som det pratas om så betalar Stenbeck mellanskillnaden till Klasen så att han få den lön han skrev på för hos Malmö.

Krångligt, men ändå logiskt på något vis. Det innebär också att Klasen få en hög lön trots att Luleå kanske inte betalar den till fullo. En win-win alltså. Om det nu är så att det stämmer.

***
Nog om det. Tycker vi annars från och med nu kan koncentrera oss på spelaren Linus Klasen och spelet han kan komma att bjuda på. Vem vill ni se han spela med?

Jag ser gärna följande kedja:
Sandell - Olausson - Klasen

Sami Sandell gör grovjobbet, skapar ytor, bufflar sig fram och placerar sig framför mål och petar in returer. Niklas Olausson och Linus Klasen kamperar ihop med sina snajdiga handleder där det avslutas med att Olausson slår en flippmacka till Klasen som bombar på. Blir det inte mål direkt petar Sandell in returen. Svårare än så behöver det inte vara.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista