Lite uppdatering

Det var ju ett härligt snack om rykten igår. Karl Fabricius skulle presenteras idag. Samtliga parter nekade. Det gjorde man rätt till, eftersom det inte stämmer. Så hoppas inte för mycket på den biten.

Men det lutar åt spel i Sverige av det jag har fått höra, och kanske kan Luleå bli aktuellt i framtiden om man känner att man vill ha in en till forward, om Fabricius då fortfarande är ledig och känner att han vill tillbaka till Luleå.

Annars jobbar Luleå på ett annat namn enligt dessa rykten. Ska se om jag kan jobba fram något på det, men det ligger nog ganska mycket i det som "Osten" sa till mig igår när jag pratade med honom igår.

- Vi köper oss lite tid just nu.

***
Luleå Hockey har bestämt sina träningsmatcher. Det blir match mot Skellefteå den 15:e Augusti i Coop Arena. En träningsmatch innan European Trophy som sen tar över med sju raka gruppspelsmatcher. Efter det så väntar en träningsmatch mot Modo den 6:e September inför Elitseriestarten en vecka senare.

***
Kuriren hade ett stort uppslag idag med Linus Klasen. Det framkom inget nytt som inte framkom i vår radiointervju från förra veckan.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista