Foto: Fredrik Sandberg/Scanpix.

Luleå fyller på kassakistan

Luleå Hockey fortsätter att gå plus i kassakistan. Förra året var det dryga 7,2 miljoner. I år är siffran något lägre men likväl ett ganska stort plus. 6 087 709 kronor för att vara exakt.

Nedan har ni pressmeddelandet:

När styrelsen i Luleå Hockey på måndagskvällen gjorde bokslut så visade det totala resultatet för föreningen och koncernen på 6 087 709 kr för säsongen 2011/2012. Vilket innebär att föreningen åter presenterar ett positivt resultat.
– Det är tillfredsställande att konstatera att det systematiska utvecklingsarbetet på den sportsliga och ekonomiska sidan fortsätter att ge positiva resultat, säger Luleå Hockeys styrelseordförande Curt Johansson.

– Det är verkligen roligt att vi fortsätter att bygga föreningens kapital i positiv riktning. Det medför att vi får en allt mer stabil ekonomisk grund att stå på i den fortsatta utvecklingen av föreningens kärnverksamhet, säger Peter Jidström, klubbdirektör Luleå Hockey

– Vi vill från Luleå Hockeys ledning rikta ett varmt tack till alla eldsjälar, fans, partners och vänner som ställer upp för oss och stärker oss i vårt arbete för att ständigt bli bättre. Ett extra varmt tack till alla idéellt arbetande i och kring vårt Luleå Hockey. Utan er hade vi aldrig klarat detta, avslutar Jidström.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista