Foto: Martin Marhlo/Radiosporten

Alla väntar på något annat...

Det verkar som att fotbollen ikväll är det som är det stora. Inte vilka övergångar som sker eller kan tänkas ske inom den svenska ishockeyn. Det må så vara.

Niclas Lucenius som jag spånade lite på ska stanna i KHL säger han till NSD. Han ska nämligen få ett större förtroende nästa år. Det låter ju bra, men med det ryska klubbarna kan man nog aldrig vara riktigt säker. Men tills vidare så ligger då Lucenius på is.

Santala ska enligt uppgifter ha tackat ja till att sänka lönen i det krisdrabbade Kloten och verkar stanna kvar. Han vill vara kvar och han är högt prioriterad av klubben, så han kanske Luleå också får ta och glömma, om man ens har tänkt tanken.

Då återstår bara Warg bland de namn som det surras lite om. Och det är ju väldigt vagt. Kanske stämmer det att han är på gång, kanske Luleå inte alls har någon på ingång för tillfället eller så har Luleås hemlighetsmakeri om någon helt annan lyckats till 100 procent. Vi får se.

***
Tog en liten titt på de olika lagens trupper för tillfället. Finns väl inte så mycket att säga om det. Men jag noterar att Rögle och Modo har en hel del kvar att göra innan dessa trupper är spikade. Linköping ser starka ut. Färjestad kommer ha problem på målvaktssidan om man inte hittar en ersättare till Nihlstorp som flyktar till NHL. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista