Dags att gå vidare...

Det här är det sista inlägget på P4 Norrbottens Hockeyblogg från mig. Jag slutar. Jag gör det inte för att jag inte kan, orkar eller vill blogga. Jag gör det för att jag fått äran att börja på ett nytt jobb.

På P4 Norrbotten har jag inte bara bloggat och jobbat med ishockey. Jag har gjort mycket annat också, men det är utan tvekan, bloggen och de jobb jag gjort med och om Luleå Hockey och Elitserien som varit höjdpunkterna, och jag har hela tiden strävat efter att göra mer sportjobb, mer hockeyjobb.

Nu har jag fått den chansen, att på ett nytt företag och på en ny ort jobba vidare med ishockey och Elitserien. Nu får jag göra det till hundra procent. Inget annat, bara ishockey. När det stod klart, så var det för mig ett självklart val att ta mig an den utmaningen. Utan tvekan.

Men jag vill ägna detta sista inlägg till alla er som har lagt märke till bloggen, vare sig ni har läst varenda inlägg, bara lyssnat på ljuden, eller kollat på bilderna. Det har varit en ära att skriva för er, att se att ni har läst, brytt er, kommenterat, mailat direkt till mig, eller fört det vidare på egna bloggar eller i olika forum.

Ni har format bloggen till det den faktiskt blev. En av de mest besökta sidorna på Sveriges Radio. Det är tack vare ert engagemang. Inget annat, och för det vill jag tacka.

Jag vet att ni brinner för sporten ishockey lika mycket som jag. Därför är jag övertygad om att vi på något vis, även i fortsättningen, kommer hålla koll på varandra.

/ Johannes Gullbrand

***
P4 Norrbottens Hockeyblogg kommer därför ta en paus men kommer att fortsätta vara kvar, men då med en eller flera nya bloggare och eventuellt i en ny tappning.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista