Lars-Göran Niemi. Foto: André Pettersson/Sveriges Radio.

Jag är P4:s nya hockeybloggare

André: God morgon! Bloggen har varit lite vilande sedan vår flitige skribent Johannes Gullbrand slutat hos oss. Nu är det klart vem som tar över, tillsammans med P4 Norrbottens hockeyreportrar. Och det är en inte helt okänd profil, utan vår mångårige hockeyexpert i radion, så jag lämnar ordet till L-G Niemi!

Hej! Jag ska ta över bloggen, efter duktiga Johannes, som dragit söderut för nya utmaningar.

Bloggen kommer att fokusera sig på våra elitlag i Norrbotten, Asplöven och Luleå Hockey.

Ni är välkommen med synpunkter, både ris och ros, jag är luttrad.

Så här i sommarvärmen känns ishockey lite avlägset, men redan om en månad startar allvaret. Asplöven möter anrika Leksand, lördag 15 september kl 16.00. Luleå Hockey går på med ett derby mot Skellefteå i seriestarten, lördag 15 september kl 18.30. Sedan 5 år tillbaka, sitter jag som hockeyexpert på webbradion, när Luleå Hockey spelar på hemmaplan.

/ L-G Niemi

Lars-Göran Niemi var som spelare med och tog upp Luleå Hockey i elitserien säsongen 1983/84 och gjorde totalt elva säsonger i klubben. Har även spelat i Boden fyra år och gjort 18 A-landskamper. Mäklare och P4 Norrbottens hockeyexpert sedan många år.

Mer om P4 Norrbottens hockeyblogg

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".