Sökes: Sportreportrar

Om du är sportintresserad och dessutom gillar att berätta om det är det här ett perfekt extrajobb för dig. Sveriges Radio Norrbotten söker reportrar, resultatinsamlare och webbmedarbetare till sporten.

Sveriges Radio Norrbotten bevakar det som händer i hela länet både i direktreferat och reportage. Dessutom utvecklas vår webb hela tiden för att snabbt kunna erbjuda såväl text som ljudklipp och exklusiva direktsändningar.

Därför söker vi hungriga sportreportrar för att i första hand göra intervjuer och reportage om olika idrottshändelser i länet.

Till våra lokala sändningar (i första hand på söndagar i P4) behöver vi även resultatinsamlare och telegramskrivare för medverkan i direktsändning, vilken även publicerar text, ljud och bild på webben.

Vår huvudredaktion finns i Luleå, men vi behöver även reportrar i andra delar av Norrbotten.

Erfarenhet av liknande journalistiska uppgifter är en fördel samt kunskaper i digital ljudredigering och webbpublicering.

Du har goda kunskaper i det svenska språket och kan uttrycka dig i tal och skrift, och du är inte rädd att prata med folk. Vi hoppas också att du är insatt i den norrbottniska idrotten och kan jobba självständigt. Körkort är en förutsättning om du ska jobba som reporter.

För dig som går en journalist- eller medieutbildning är detta en bra chans att känna på arbetslivet, och för dig som har intresse av att jobba i branschen.

Eftersom vår redaktion huvudsakligen består av män ser vi gärna kvinnliga sökanden.

Låter det här som något för dig?
Välkommen att höra av dig till oss.

Radiosporten
Sveriges Radio Norrbotten
971 71 LULEÅ

E-post: sporten.norrbotten@sr.se

Telefon: 0920-24 48 24

Reine Sundkvist, 0920-24 48 14 (070-180 01 03)
reine.sundkvist@sr.se

André Pettersson, 0920-24 48 42
andre.pettersson@sr.se

Sveriges Radio är den reklamfria och oberoende radion med uppgift att göra kvalitativa program av alla slag för hela Sveriges befolkning. Sveriges Radio har 25 lokala kanaler i hela landet och P4 Norrbotten är en av dem.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".