1 av 8
Tack vare publikens röster stod Revyn från Sölvesborg som vinnare i året Revy-Richard.
2 av 8
"Är det någon som hör vad jag sjunger? För det gör inte jag." Sölvesborgsrevyn On Stage drev med Malena Ernmans låt La voix.
3 av 8
4 av 8
Det gamla revygänget i Olofström gav en känga till landstinget med sången "De lägger ner". – Det stämmer nog på varenda landsting i hela landet, trodde jurymedlemmen Thomas Deutgen.
5 av 8
6 av 8
RevyMix i Karlshamn inledde Revy-Richard med ett nummer om alla kaffesorter som finns nu för tiden. Numret fick bra betyg av juryn.
7 av 8
Med bara lite mer än en timme kvar tills Revi-Richard drar igång kollar programledarna Tova Nilsson och Patrik Franke att allt funkar som det ska på scen.
8 av 8

RevyRichard 2010 - förra årets revyer

Förra årets RevyRichardföreställning gick av stapeln på Stadsteatern i Karlshamn den 6 januari mellan 13-15.

Sölvesborgsrevyn, Karlshamnsrevyn, Strångamålarevyn och Olofströmsrevyn tävlade om att bli Årets bästa revy. Priset utsågs av juryn, lyssnarna och publiken som röstade via sms.

Juryn bestod av Thomas Deutgen, Bengt Olsson och Therese Andersson. Programledare på scen och i radio var Tova Nilsson och Patrik Franke.

Vinnarna av Årets föreställning 2010 fick sin revy sänd i P4 över hela Sverige för ungefär 700 000 lyssnare.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".