1 av 2
2 av 2

Ung och driven

16.45 Kajsa Fogelberg jagar vidare, ut ur studion. Hon är på jakt efter pengar till popkolloverksamheten, vilket är ett tufft uppdrag i dessa finanskristider. Å andra sidan verkar Kajsa vara en tuff tjej också ...
 

16.30 Man behöver varken kunna sjunga eller spela för att få vara med på popkollot i Sörmland i sommar.
Däremot finns det en övre åldersgräns...
Men deppa inte - det arrangeras även ”Popkollo madame” för alla rock n roll-sugna brudar mellan 18 och 100 år. Det är aldrig för sent för att bli stjärna!

16.10 ”There is a beat in all machines” står det på Kajsa Viola Fogelbergs rygg. Snacka om att brinna för musiken! Ända in på huden ...


16.42
I galleriet på Gamla Stureskolan i Strängnäs kan du kolla på skräp. Eller konst. Utställningen heter hur som helst ”Skräpkonst?”. Notera frågetecknet!


16.30
Mats Ganebring deltar i elitseriebowlingen i Katrineholm i helgen. Han avslöjar att man kan bygga upp starka ryggmuskler genom att spela mycket bowling. Men bara på halva ryggen ... Jag får vibbar av ”Ringaren i Notre Dame”.

16.20 Julia Ödun, vår frisörkorre i Nyköping, berättar att hennes kunder ledsnat på melodifestivalen. Låtarna är tråkiga och programledaren likaså ... 

13.30 Visst är det häftig med unga människor som vågar tänka stort och satsa? Vissa människor verkar bara se möjligheterna!
Jag hoppas kunna lura ut hemligheten bakom Kajsa Fogelbergs driv när hon gästar Haffa och berättar om sitt engagemang i det första sörmländska popkollot.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".