1 av 2
Katrineholmssonen Jovan festar loss i hemstaden på lördag
2 av 2
De kramas inte - de brottas.

Sändningsdagbok 27 mars

17.45 Jag vågar knappt släppa iväg dagens gäst Sabina Magnusson på de snöiga vägarna, men hon lovar att vara försiktig. Det får hon lov att vara - hon är ju en lovande sörmländsk idrottare!
Närmast önskar vi henne lycka till i senior-Em i Litauen.

17.30 Svensk juniormästare i brottning, medlem i landslaget, snart student ... Disciplin och motivering är ledorden i Sabinas liv.

17.25 ”Sabina Magnusson - Flens största stjärna”, en rubrik som inte sätter press, utan tvärtom uppmuntrar, enligt Sabina.

17.20 Ja, Sabina slog mig i tumbrottning också, trots att jag övat med mina kollegor under dagen. Men hon har å andra sidan sju syskon att träna på.

17.10 Sabina Magnusson påstår att hon skulle klara av att brotta ner mig här och nu, trots att jag är äldre och väger mer. Jag vågar inte be henne bevisa det.

16.45 Trafikrapporterna ramlar in. Var försiktiga på de snöiga vägarna!

16.30 Förra veckan var det festligheter i Katrineholm när kulturhuset Ängeln fyllde 20 år.
På lördag åker partyhatten på igen - då är det dags för Katrineholmsgalan.
Mattias Thim, en av arrangörerna bakom galan, utlovar fest, god mat ... och ytterligare kalas nästa helg, om än bara hemma hos honom.

16.20 Niepi - en dag av totalt lugn - genomförs varje år i frisörkorren Lisa Ohlssons hemland Indonesien. Något att införa i Sörmland?

11.30 Jag sitter och planerar framtida sändningar av Haffa. Vad vill du höra i programmet? Vem tycker du att vi ska bjuda in i studion? Ska vi ringa upp just din frisör? Påverka! Hör av dig till haffa@sr.se.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".