Conny Bloom och Andy Christell i Electric Boys fick låna vår lyssnare Micke Nilssons gitarr för att spela live i Haffa. Foto: Pia Lindhe Rudolf

Electric Boys live med lånad gitarr

Fredag 5 mars

Mitt bland 80-talets MTV-noja, syntluggar och lappade jeans slog de igenom - Electric Boys. Med sina låtar All lips n hips och Electrified fick de till och med syntluggarna att taktfast gunga med i hårdrockstakterna. Electric Boys var stora på 80-talet - deras musik spelades flitigt på MTV och de låg på Billboardlistan i USA. Nu är gruppen återförenad. I december var de förband till Alice Cooper och den nya plattan släpps snart. Idag ska de spela i Eskilstuna och vi fick även en livespelning i Haffastudion. Detta tack vare vår lyssnare Micke Nilsson som lånade ut sin gitarr när Haffa efterlyste en gitarr som Electric Boys kunde få spela på. Med gitarren i högsta hugg kom Micke till radion och sen blev det fullt ös i studion.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista