David Lindgren och Carolina Norén
David Lindgren och Carolina Norén Foto: Ronnie Ritterland/Sveriges Radio
Melodifestivalen 2016

David Lindgren spräckte byxorna inför miljonpublik när fulaste kalsongerna blottades

4:11 min

David Lindgren breakdansade sig in i våra hjärtan år 2012 så pass att byxorna sprack och hans fulaste kalsonger var att skåda.  Nu är han tillbaka som tävlingsmänniska efter mycket familjeliv sen senast och han kommer njuta mer än vad han gjorde senaste gången.

Låten heter "We Are Your Tomorrow". Låtskrivare: Anderz Wrethov, Sharon Vaughn och Gustav Efraimsson.

I en intervju med Carolina Norén, expertkommentator för Melodifestivalen i P4 och Eurovision Song Contest på Sveriges Radio berättar David också om att högsta prioritet sen senaste Mellotävlan har varit familjen.

Lyssna på intervjun med David där han berättar varför han inte trivdes med Melodifestivalen när han var med andra gången! 

I år är Melodifestivalen äntligen tillbaka i Sveriges Radio P4 med Carolina Norén som expertkommentator för samtliga deltävlingar och finalen. Vid sin sida har hon webb- och dialogredaktören Ronnie Ritterland. Tillsammans kommer de att guida dig som lyssnar genom varje deltävling, Andra Chansen och Finalen både i radio och här på hemsidan.

Här kan du lyssna på den andra deltävlingen från Malmö.

De första fyra deltävlingarna går att lyssna på varje vecka i tre dagar till och med måndag på sverigesradio.se och i vår app Sveriges Radio Play.

Varje vecka kan du följa tävlingen både i Sveriges Radio P4 och här på webben samt i sociala medier under taggen #HelaSverigesFest

Vill du komma i kontakt med Carolina & Ronnie? Mejla!

melodifestivalen@sverigesradio.se
 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista