Molly Pettersson Hammar och Carolina Norén
Molly Pettersson Hammar och Carolina Norén Foto: Ronnie Ritterland/Sveriges Radio
Melodifestivalen 2016

Molly Pettersson Hammar är tillbaka i Melodifestivalen med en låt om att våga gilla livet

4:56 min

Molly Pettersson Hammar är tillbaka i festivalen i år igen. Hon är revanschsugen men i första hand är det drivkraften till musiken som är i fokus. Hon tävlar med låten "Hunger" som sjungs på engelska.

Den handlar om att våga tro på sig själv och att våga gilla livet. Låtskrivare utöver Molly själv är Joy Deb, Linnea Deb, Lisa Desmond och Anton Hård af Segerstad.

I en intervju med Carolina Norén, expertkommentator för Melodifestivalen i P4 och Eurovision Song Contest på Sveriges Radio berättar Molly också om hur det var att tävla förra året när hon var förhandsfavorit.

Lyssna på intervjun med Molly om att hon är revanschsugen!

I år är Melodifestivalen äntligen tillbaka i Sveriges Radio P4 med Carolina Norén som expertkommentator för samtliga deltävlingar och finalen. Vid sin sida har hon webb- och dialogredaktören Ronnie Ritterland. Tillsammans kommer de att guida dig som lyssnar genom varje deltävling, Andra Chansen och Finalen både i radio och här på hemsidan.

Här kan du lyssna på den andra deltävlingen från Malmö.

De första fyra deltävlingarna går att lyssna på varje vecka i tre dagar till och med måndag på sverigesradio.se och i vår app Sveriges Radio Play.

Varje vecka kan du följa tävlingen både i Sveriges Radio P4 och här på webben samt i sociala medier under taggen #HelaSverigesFest

Vill du komma i kontakt med Carolina & Ronnie? Mejla!

melodifestivalen@sverigesradio.se 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista