ISA och Carolina Norén
ISA och Carolina Norén Foto: Ronnie Ritterland/Sveriges Radio
Melodifestivalen 2016

ISA har bytt tillbaka till sin riktiga hårfärg och tävlar med bombastisk, mäktig ballad

4:29 min

ISA is back! Hon slog igenom i förra årets festival och är nu tillbaka med en storslagen, bombastisk, mäktig ballad skriven av samma team som skrev "Heroes" åt Måns Zelmerlöw.

Teamet består av Anton Hård af Segerstad, Joy Deb, Linnea Deb och Nikki Flores. Den här gången är ISA mer fokuserad och mindre nervös och har dessutom gått tillbaka till sin riktiga hårfärg genom att vara brunett.

I en intervju med Carolina Norén, expertkommentator för Melodifestivalen i P4 och Eurovision Song Contest på Sveriges Radio berättar ISA hur hon ska njuta mer denna gången av att tävla.

Lyssna på intervjun med ISA angående framtida hårfärgningar

I år är Melodifestivalen äntligen tillbaka i Sveriges Radio P4 med Carolina Norén som expertkommentator för samtliga deltävlingar och finalen. Vid sin sida har hon webb- och dialogredaktören Ronnie Ritterland. Tillsammans kommer de att guida dig som lyssnar genom varje deltävling, Andra Chansen och Finalen både i radio och här på hemsidan.

Här kan du lyssna på den andra deltävlingen från Malmö.

De första fyra deltävlingarna går att lyssna på varje vecka i tre dagar till och med måndag på sverigesradio.se och i vår app Sveriges Radio Play.

Varje vecka kan du följa tävlingen både i Sveriges Radio P4 och här på webben samt i sociala medier under taggen #HelaSverigesFest

Vill du komma i kontakt med Carolina & Ronnie? Mejla!

melodifestivalen@sverigesradio.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista