Patrik Isaksson och Uno Svenningsson och  Tommy Nilsson och Carolina Norén
Patrik Isaksson och Uno Svenningsson och Tommy Nilsson och Carolina Norén Foto: Ronnie Ritterland/Sveriges Radio
Melodifestivalen 2016

Patrik Isaksson, Tommy Nilsson och Uno Svenningsson gör comeback tillsammans

4:50 min

Tommy Nilsson har vunnit Melodifestivalen en gång. Nu ställer han upp i tävlingen tillsammans med Uno Svenningsson och Patrik Isaksson.

En trio utan namn ... - Det är ju inte så kul att heta PUT, säger de tre herrarna nästan i kör. Låten som heter "Håll Mitt Hjärta Hårt" handlar om kärlek och är skriven av samtliga tre tävlande tillsammans.

I en intervju med Carolina Norén, expertkommentator för Melodifestivalen i P4 och Eurovision Song Contest på Sveriges Radio berättar de tre herrarna vem som bestämmer mest hur de ska låta.

Lyssna på intervjun med Patrik, Uno och Tommy här om hur det kommer sig att de tävlar ihop i Melodifestivalen!

I år är Melodifestivalen äntligen tillbaka i Sveriges Radio P4 med Carolina Norén som expertkommentator för samtliga deltävlingar och finalen. Vid sin sida har hon webb- och dialogredaktören Ronnie Ritterland. Tillsammans kommer de att guida dig som lyssnar genom varje deltävling, Andra Chansen och Finalen både i radio och här på hemsidan.

Här kan du lyssna på den andra deltävlingen från Malmö.

De första fyra deltävlingarna går att lyssna på varje vecka i tre dagar till och med måndag på sverigesradio.se och i vår app Sveriges Radio Play.

Varje vecka kan du följa tävlingen både i Sveriges Radio P4 och här på webben samt i sociala medier under taggen #HelaSverigesFest

Vill du komma i kontakt med Carolina & Ronnie? Mejla!

melodifestivalen@sverigesradio.se 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista