Christer Lindarw i After Dark
Christer Lindarw i After Dark Foto: Ronnie Ritterland/Sveriges Radio
Melodifestivalen 2016

Christer Lindarw från After Dark berättar varför han för evigt älskar Norrköping

4:59 min

När 40-årsjubilerande After Dark blev tillfrågade om de skulle ställa upp i Melodifestivalen igen så kunde dom inte motstå "en jävla bra låt".

Låten heter "Kom Ut Som En Stjärna" och är skriven av Sven-Inge Sjöberg, Lenart Wastesson, Larry Forsberg, Lina Eriksson, Kent Olsson och Calle Kindbom och är en låt med catchy partyrefräng som kommer att sätta sig enligt Christer.

I en intervju med Carolina Norén, expertkommentator för Melodifestivalen i P4 och Eurovision Song Contest på Sveriges Radio berättar Christer Lindarw från After Dark vad hans tidigare radarpartner Lasse Flickman gör nu för tiden.

Lyssna på intervjun med Christer Lindarw från After Dark varför Melodifestivalen fick utrymme igen trots tidsbrist.

I år är Melodifestivalen äntligen tillbaka i Sveriges Radio P4 med Carolina Norén som expertkommentator för samtliga deltävlingar och finalen. Vid sin sida har hon webb- och dialogredaktören Ronnie Ritterland. Tillsammans kommer de att guida dig som lyssnar genom varje deltävling, Andra Chansen och Finalen både i radio och här på hemsidan.

Här kan du lyssna på den tredje deltävlingen från Norrköping.

De första fyra deltävlingarna går att lyssna på varje vecka i tre dagar till och med måndag på sverigesradio.se och i vår app Sveriges Radio Play.

Varje vecka kan du följa tävlingen både i Sveriges Radio P4 och här på webben samt i sociala medier under taggen #HelaSverigesFest

Vill du komma i kontakt med Carolina & Ronnie? Mejla!

melodifestivalen@sverigesradio.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista