Boris René och Carolina Norén
Boris René och Carolina Norén Foto: Ronnie Ritterland/Sveriges Radio
Melodifestivalen 2016

Boris René går från fotbollsplanen till Melodifestivalscenen

4:28 min

"Put Your Love On Me" heter låten som Boris René ska debutera med i Melodifestivalen. När han står på fotbollsplanen är han dock mer känd som Boris Lumbana och är mittfältare i Degerfors i Superettan.

Låtskrivare är dels Boris själv men tillsammans med Tobias Lundgren och Tim Larsson.

I en intervju med Carolina Norén, expertkommentator för Melodifestivalen i P4 och Eurovision Song Contest på Sveriges Radio berättar Boris René hur han kombinerar sin fotbollskarriär med musiken.

Lyssna på intervjun med Boris René som berättar om sin låt med mycket budskap men skön melodi! 

I år är Melodifestivalen äntligen tillbaka i Sveriges Radio P4 med Carolina Norén som expertkommentator för samtliga deltävlingar och finalen. Vid sin sida har hon webb- och dialogredaktören Ronnie Ritterland. Tillsammans kommer de att guida dig som lyssnar genom varje deltävling, Andra Chansen och Finalen både i radio och här på hemsidan.

Här kan du lyssna på den tredje deltävlingen från Norrköping.

De första fyra deltävlingarna går att lyssna på varje vecka i tre dagar till och med måndag på sverigesradio.se och i vår app Sveriges Radio Play.

Varje vecka kan du följa tävlingen både i Sveriges Radio P4 och här på webben samt i sociala medier under taggen #HelaSverigesFest

Vill du komma i kontakt med Carolina & Ronnie? Mejla!

melodifestivalen@sverigesradio.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista