Dolly Style
Dolly Style Foto: Ronnie Ritterland/Sveriges Radio
Melodifestivalen 2016

Dolly Style har bytt ut två medlemmar och blivit seriösare

Dolly Style: Så kan vi vara förebilder för våra unga fans
5:00 min

Dolly Style består av Molly, Polly och Holly. Två av medlemmarna är nya och liksom gruppen har även stilen utvecklats. "Men vi håller oss fortfarande till glatt och väldigt mycket färg. Vi klär oss som vi tycker om". Det säger originalmedlemmen Holly som är kvar sen gruppen debuterade i festivalen i fjol.

Låten som heter "Rollercoaster" är skriven av Thomas G:son, Peter Boström och Alexandra Salomonsson. Den är glad och catchy och lätt att tralla med i enligt tjejerna. 

I en intervju med Carolina Norén, expertkommentator för Melodifestivalen i P4 och Eurovision Song Contest på Sveriges Radio slår Dolly Style ett slag för att motverka nätmobbning.

Lyssna på intervjun med Dolly Style som berättar om sina fans som startat en egen grupp där de hjälper och stöttar varandra i svåra stunder! 

I år är Melodifestivalen äntligen tillbaka i Sveriges Radio P4 med Carolina Norén som expertkommentator för samtliga deltävlingar och finalen. Vid sin sida har hon webb- och dialogredaktören Ronnie Ritterland. Tillsammans kommer de att guida dig som lyssnar genom varje deltävling, Andra Chansen och Finalen både i radio och här på hemsidan.

Här kan du lyssna på den fjärde deltävlingen från Gävle.

De första fyra deltävlingarna går att lyssna på varje vecka i tre dagar till och med måndag på sverigesradio.se och i vår app Sveriges Radio Play.

Varje vecka kan du följa tävlingen både i Sveriges Radio P4 och här på webben samt i sociala medier under taggen #HelaSverigesFest

Vill du komma i kontakt med Carolina & Ronnie? Mejla!

melodifestivalen@sverigesradio.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".