Panetoz och Carolina Norén
Panetoz och Carolina Norén Foto: Ronnie Ritterland/Sveriges Radio
Melodifestivalen 2016

Panetoz hävdar att de är det nya fräscha i Melodifestivalen

4:55 min

Panetoz är tillbaka i Melodifestivalen efter förra årets uppehåll. "Håll Om Mig Hårt" heter låten som är skriven av Jimmy Jansson, Karl-Ola Kjellholm, Jakke Erixson, Pa Modou Badjie, Njol Badjie och Nebeyu Baheru.

Panetoz vill ge tillbaka all kärlek till sina fans genom att ställa upp med en låt med ett tydligt budskap och menar att det är deras skyldighet som artister att hjälpa till att sprida det.

I en intervju med Carolina Norén, expertkommentator för Melodifestivalen i P4 och Eurovision Song Contest på Sveriges Radio berättar Panetoz att de ställer upp i festivalen igen för att visa att de som vill väl är många fler än de som ser till att de negativa vindarna blåser.

Lyssna på intervjun med Panetoz där de berättar att de lätt vinner tävlingen att kunna festa hårdast på festivalens efterfester!

I år är Melodifestivalen äntligen tillbaka i Sveriges Radio P4 med Carolina Norén som expertkommentator för samtliga deltävlingar och finalen. Vid sin sida har hon webb- och dialogredaktören Ronnie Ritterland. Tillsammans kommer de att guida dig som lyssnar genom varje deltävling, Andra Chansen och Finalen både i radio och här på hemsidan.

Här kan du lyssna på den fjärde deltävlingen från Gävle.

De första fyra deltävlingarna går att lyssna på varje vecka i tre dagar till och med måndag på sverigesradio.se och i vår app Sveriges Radio Play.

Varje vecka kan du följa tävlingen både i Sveriges Radio P4 och här på webben samt i sociala medier under taggen #HelaSverigesFest

Vill du komma i kontakt med Carolina & Ronnie? Mejla!

melodifestivalen@sverigesradio.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista