Jon Henrik Fjällgren och Carolina Norén
Mellanakten i den fjärde deltävlingen blir en hyllning till Sverige, där sång på svenska möter sång på hebreiska och arabiska. Svensk-samiska Jon Henrik Fjällgren som fick silverplaceringen i fjolårets Melodifestivalfinal avrundar numret med att jojka. Här blir han intervuad av Carolina Norén. Foto: Ronnie Ritterland/Sveriges Radio
Melodifestivalen 2016

Jon Henrik Fjällgren frestad att göra comeback i Melodifestivalen nästa år

"Jag funderar på att göra comeback nästa år"
3:17 min

Jon Henrik Fjällgren är en del av pausnumret i Melodifestivalens fjärde deltävling. Carolina Norén träffade honom efter genrepet och han berättar hur han blev sugen på att tävla igen när han möttes av det stora publikjublet när han jojkade.

I en intervju med Carolina Norén, expertkommentator för Melodifestivalen i P4 och Eurovision Song Contest på Sveriges Radio berättar Jon Henrik Fjällgren om budskapet med pausnumret att alla människor hör ihop oavsett ursprung.

Lyssna på intervjun med Jon Henrik Fjällgren som berättar om sin klädsel som hans mamma som vanligt har gjort!

I år är Melodifestivalen äntligen tillbaka i Sveriges Radio P4 med Carolina Norén som expertkommentator för samtliga deltävlingar och finalen. Vid sin sida har hon webb- och dialogredaktören Ronnie Ritterland. Tillsammans kommer de att guida dig som lyssnar genom varje deltävling, Andra Chansen och Finalen både i radio och här på hemsidan.

Här kan du lyssna på den fjärde deltävlingen från Gävle.

De första fyra deltävlingarna går att lyssna på varje vecka i tre dagar till och med måndag på sverigesradio.se och i vår app Sveriges Radio Play.

Varje vecka kan du följa tävlingen både i Sveriges Radio P4 och här på webben samt i sociala medier under taggen #HelaSverigesFest

Vill du komma i kontakt med Carolina & Ronnie? Mejla!

melodifestivalen@sverigesradio.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".