Anders Glenmark och Carolina Norén
Anders Glenmark träffade Carolina Norén och han berättade bland annat för henne om att gå i terapi för att vilja göra musik igen Foto: Ronnie Ritterland/Sveriges Radio

Hela intervjun med Anders Glenmark

Hela intervjun med Anders Glenmark
11 min

Anders Glenmark gästar Carolina Norén och berättar om den långa vägen tillbaka till musiken via terapi. Här hör du hela intervjun när Anders berättar om hans tuffa tid och om ljuset han hittat idag.
Ny musik med Anders Glenmark på Spotify

Anders Glenmark som egentligen ville bli bagare när han var liten har en lång meritlista i både Glenmarks, Gemini, GES men även som soloartist. Han hörs sjunga igen efter en lång paus och han berättar om vägen tillbaka från att han började få sämre självförtroende i studion och sälja sina instrument.
Han har även gjort en ny låt där hans upplevelser om detta ligger till grund för texten. Nu har han också fått mersmak för att skriva musik igen även åt andra artister. Det hindrar honom dock inte från att samarbeta med till exempel David Shutrick. De har skrivit en ny låt som är en hyllning till Anders fru.

Ljudklippet är från avsnittet
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".