1 av 2
Grönländska isberg AP Photo/Michael Kappeler
2 av 2

Grönlands isberg blir flaskvatten

För alla som tyckte att det blev litet kort inslag om det grönsländska vattnet kommer här originalintervjun att lyssna på.

Inte helt säkert att ni orkar dock. En svensk och en dansk som samtalar på knagglig engelska och dålig telefonledning. Men Jesper Løvskov får i alla fall tid att lägga ut texten litet mer om sin företagsidé och svar på mer frågor om miljön, klimatförändring och fisket tex. Och så bjuder jag på en titt från Flickr på den fantastiska miljön i Ilulissat. Helt breathtaking, säger de som varit där.

Väldigt roligt också med alla reaktioner på blogg, mail och telefon hittills. Vi har redan fått flera spännande tips. Bla kring den allt hetare frågan om överbefolkning och så litet siffror och statistik om priser på jordbruksprodukter att bita i. Med så alerta lyssnare och bloggkompisar känns Klotets framtid strålande. Tack!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".