1 av 2
2 av 2

Varför bloggar Sveriges Radio?

Under denna nätta rubrik är vi på Klotet inbjudna att tala i morgon på Sveriges första Miljöbloggforum. Det är inte utan att jag ställt mig frågan själv i vissa mörka stunder .. ;-)

För en gröngöling i bloggvärlden finns det onekligen mycket att lära, många fallgropar att trilla i och koder att knäcka. Men då jag tillhör den lyckliga sorten som älskar att lära mig nya saker brukar vågskålen för det mesta tippa över på den positiva sidan.


är ju ett gyllene tillfälle att få träffa miljöintresserade bloggare från hela landet och utbyta erfarenheter. Vi är glada över att få vara med och berätta om Klotet och möta personerna bakom flera av de bloggar vi läst och länkat till, tex

och . Och så kommer våra kollegor från SVT som nyligen dragit igång sidanoch beskriver sig själva på detta vis.

Ställ om är en fristående redaktionell satsning på svt.se som bevakar och belyser klimat- och energifrågan, med fokus på det omställningsarbete som krävs av medborgare, näringsliv och offentlig förvaltning för att vi lokalt, nationellt och globalt skall kunna sänka våra utsläpp av växthusgaser samt minska vårt behov av fossil energi.

Det skall också bli spännande att höra mer om. 

Om det hela går som tänkt kan du följa diskussionen här

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".