Morgonen fick besök av inredaren Andreas Andersson. Foto: Johan Pettersson

Morgonen inreder och går på gymet

Vem orkar träna på gymmet klockan sju? Finns sådana människor? Det undrade Anders Lijleqvist och Johanna Zachhau som fortforande knappt kommit över chocken att behöva kliva upp mitt i natten. Ja, snudd på i alla fall.

Flygande reportern Jophan Pettersson packade shortsen i sändarbilen och begav sig till ett av gymen i Kristianstad. Och visst fanns där folk.

Bland annat fick han ett snack och träningstips av Roger Le Hegarat på Friskis & Svettis. 

Och så fångade han Elisabeth Gunnarsdotter som är ny tränare för Kristianstads fotbolldamer i KDFF mitt i hennes träningspass.

Tidigt på dan för intervjuer på engelska helt enkelt...

Morgonen hann också bjuda den nya programpunkten dagens ilandsproblem. Hur man får upp en frusen brevlåda t ex, vilket tycks vara ett bekymmer(?!?) i Anders liv. Slå på den tyckte en lyssnare. Har du andra tips eller förslag på andra ilandsbekymmer vi kan hjälpa dig att lösa så skicka oss ett mejl på morgonen@sr.se

Det trista vita radiostudion är ett återkommande samtalsämne på redaktionen (kanske ett ilandsproblem det med?). Hur som helst försöker vi göra något åt det. I dag var Andreas Andersson från Vision of Home i Kristianstad på plats för att ge inredningstips.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".