Johan Pettersson möter Kenneth Andersson. Foto: Okänd

Mitt möte med Kenneth

Idag berättar morgonen reporter Johan Pettersson om sitt möte med med IFK Kristianstads förste heltidstränare, Liverpoolfan precis som han själv. Se även Johan kommentera ett snöpligt fotbollsderby.

Något unikt har hänt i IFK Kristianstad. Förra veckan blev det nämligen klart att man för första gången anställer sin huvudtränare Kenneth Andersson på heltid.

Och nu när den första vågen av uppståndelse passerat passade jag på att bjuda Kenneth på frukost för att dryfta både det ena och det andra. IFK Kristianstad kontra VM i handboll, Liverpool kontra Everton och räksallad kontra skinka.

Efter frukostmötet gick Kenneth raskt hem för att fortsätta sin scoutning av Heid, inför kvällen bortamatch i allsvenskan, där IFK ligger riktigt bra till i kampen om elitserieplatserna.

Klicka på länken för att höra hur det gick när två sportnördar släpper loss i ottan.

Hela intervjun med Kenneth Andersson kan du höra programarkivet (cirka 7:40) där hela morgonprogrammet ligger kvar i 30 dagar.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".