1 av 2
Sharon Dyall och Tommy Berndtsson kom på besök! Foto: Magnus Mosén/SR Kristianstad
2 av 2
Sharon Dyall. Foto: Magnus Mosén/SR Kristianstad

Fredagsstämning på topp

Fredagsmorgonen svepte förbi som en vind och helt plötsligt var denna veckan slut....iallafall morgonsändningarna. 

Johan Pettersson, vår mobila reporter, var på en klinik för plastikkirurgi och pratade med Barbro Nilsson, angående den ökade mängden män som plastikopererar sig. När han kom hem igen var han som en ny människa, men det var inte Botox, han hade bara raket bort mustaschen och skägget kvällen innan.

Jag och Anders hade fullt upp i studion. Vi pratade med Åsa Jensen, producent på underhållningspatrullen som nyss fått veta att det blir deras musikal Oliver som kommer gå på Kristianstad teater i höst. Vi pratade också med Bengt Erlandsson som är producent för ”under ombyggnad”, årets Ängelholmsrevy som nu i helgen spelar sina sista föreställningar för denna säsong.

Mellan nio och tio hade vi besök av Sharon Dyall och Tommy Berndtsson som med sitt musikprojekt Another angel gästar Kristianstad under fredagskvällen.

Tjo, så var fredagsmorgonen förbi och vi tar helg. jag har packat min resväska och beger mig hem till Helsingborg med smutstvätt och hund. På måndag hörs vi igen, hela gänget i Morgonen med Anders Liljeqvist är med dig igen på måndag klockan sex.

Trevlig helg!
Johanna Zachhau  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista